TOYME – KOTIMAINEN
JA TIETOTURVALLINEN PALVELU

Toyme on helppokäyttöinen pilvipalvelu, jonka jatkuvan parantamisen mallin avulla työturvallisuus- ja kehitysehdotustoiminta nousevat uudelle tasolle.

Toyme on kotimainen ja tietoturvallinen internetpohjainen pilvipalvelu. Sen ainutlaatuisen oman toimintamallin ja helppokäyttöisen hyvien käytäntöjen avulla kehitetään mm. aloitetoimintaa, jatkuvaa parantamista, 5S-toimintaa, asiakaskokemusta ja työturvallisuustoimintaa. Kokonaisvaltaisella ratkaisulla voit hallita kaikkia HSEQ-asioita yhdessä paikassa tai voit ottaa yksittäisen moduulin ja integroida tämän osaksi nykyistä tietojärjestelmäarkkitehtuuria. Toyme soveltuu hyvin mm. lean-toiminnan ja sertifikaattien tueksi. Toyme on kymmenien tuhansien käyttäjien käyttämä, mobiilisti sekä tietokoneella käytettävä pilvipalvelu, jonka käyttöönotto ja kokeileminen on helppoa.

Toyme-pilvipalvelun ominaisuudet

 

Lisäksi: Reklamaatiot, palaute, kortti- ja koulutusrekisteri, perehdytys, työluvat, kemikaalirekisteri, Kanban, PDCA, käyttöturvatiedotteet, stressin mittaaminen, työturvallisuuskierros, työturvallisuustuokio, ympäristö-ja turvallisuuslainsäädännön seuranta.

 

 

Valjasta hiljainen tieto käyttöösi nyt!

Ota yhteyttä
 
© Toyme Lab Oy | Rautatienkatu 14 A 33100 Tampere Finland | +358 3 253 5333 | info@toymelab.com