KIRJAA TAI VALOKUVAA KEHITYSEHDOTUS
TOYME MOTIVOI IDEOIMAAN

Huomasitko kiertäessäsi tuotannossa kohteen tai tilanteen, jota olisi hyvä kehittää. Mahdollisesti juttelit kehityskohteessa työskentelevän tiimin kanssa ja asia jäi tähän. Mitä jos olisit ottanut kännykän taskusta tai hakenut tabletin hyllyltä, avannut Toyme-palvelun ja ottanut valokuvan kehityskohteesta?

Kehittäminen, jatkuva parantaminen, aloitetoiminta

Kirjaa kehitysehdotus Toyme-palveluun valokuvalla ja / tai kirjoittamalla.  Toyme-palvelu hoitaa loput. Palvelussa on hyvien käytäntöjen kautta kouliintuneita toimintatapoja, jotka takaavat sen, että kehitysehdotus katsotaan loppuun asti ja asian esiin nostanut kokee, että häntä arvostetaan. Oli lopputulos toteutus tai ei, niin kehitysehdotus siihen liittyvine keskusteluineen ja pohdintoineen tallentuu talteen. Tallennettu aikaisempi kehitysehdotus voi olla hyvinkin hyödyksi myös jatkossa.

Tietokoneella tai mobiilisti

Toyme-palvelu on helppo liittää sisällöksi Intraan (esim. Sharepoint). Palvelua voi käyttää mobiilisti. Tuotannossa olevaan tietokoneeseen voi luoda kuvakkeen, josta työntekijä pääsee kirjaamaan havaintonsa tai ideansa. Organisaation ulkopuoliset toimijat kuten asiakkaat ja alihankkijat, voivat kirjata havaintoja palveluun kotisivujen palautelomakkeiden kautta tai QR-koodia hyödyntämällä tietokoneella tai mobiilisti.

Kehitä, lisää työhyvinvointia ja paranna asiakaskokemusta

Ottamalla käyttöön Toyme-palvelun kehität toimintaa, vähennät hukkaa, tuotat lisäarvoa asiakkaalle , kehität uusia tuotteita ja palveluita. Lisäksi osoitat työntekijöille, että heidän ideat ovat arvokkaita ja lisäät näin työhyvinvointia. Puhuttaessa sertifikaateista Toyme-palvelun antaa helpon mahdollisuuden jatkuvan parantamisen vaatimusten täyttämiseen.

Lue myös avoimesta käsittelystä.  

 

Valjasta hiljainen tieto käyttöösi nyt!

Ota yhteyttä
 
© Toyme Lab Oy | Rautatienkatu 14 A 33100 Tampere Finland | +358 3 253 5333 | info@toymelab.com